Miodolada – zalety zdrowotne naturalnych napojów, a także o znaczeniu pszczół w gospodarce

0
817

Sharing is caring!

Miodolada to naturalny, przygotowywany na bazie miodu rzepakowego, napój bezalkoholowy. Jest dostępny w trzech smakach: miętowym, malinowym, imbirowym. Miodolada jest wielokrotnie nagrodzona. Między innymi wyróżnieniem Culinary Heritage. Wolny od chemicznych konserwantów i sztucznych barwników, przygotowany bez udziału cukru napój. Miodolada jest w pełni naturalnym napojem. Jakie ma zalety zdrowotne wyjaśnia Adrian Pachnik z pasieki Pachniczówka. Również o znaczeniu pszczół dla ratowania środowiska i rozwoju tradycyjnego rolnictwa.

Warto podkreślić, że Miodolada jest na liście produktów Dziedzictwa Kulinarnego – Culinary Heritage i ma mnóstwo innych prestiżowych nagród, jako produkt żywnościowy wysokiej jakości.

Miodolada mietowa, imbirowa, malinowa

BRAK KOMENTARZY

Dodaj komentarz