Pstrąg po flisowsku. Ryby w dawnych i współczesnych przepisach. Zaprasza Slow Food Kujawsko-Pomorskie!

0
28

Sharing is caring!

Pstrąg po flisowsku. Ryby w dawnych przepisach kulinarnych i na dzisiejszych talerzach – pokazy kulinarne z degustacją. Wspólne gotowanie i rozmawianie o kuchni dawnej i współczesnej w najlepszym wydaniu – wychodzi nam to nie najgorzej 🙂

Slow Food Kujawsko-Pomorskie zaprasza smakoszy na kolejne spotkanie w pięknym miejscu i smakowanie pysznych dań przygotowanych przez członków naszego convivium – Tomasza Weltera i Łukasza Pawlickiego oraz Tomasza Szymańskiego z Rancho Nieszawka.
W piątek najlepiej smakuje ryba, a jak ryba to świeżo złowiona. I taką właśnie złowimy u naszych gospodarzy – w Rancho Nieszawka.
Zapraszamy!!!

Data: 21 lipca w godzinach 18:00 – 20:00

Miejsce: Rancho Nieszawka

Ul. Prosta 8, 87-103 Mała Nieszawka
Więcej na www.facebook.com

BRAK KOMENTARZY

Dodaj komentarz