Wszechnica Żywieniowa SGGW zaprasza na wykłady: Żywność i żywienie a zdrowie, Choroby zapalne stawów, Super food – ciekawostki a fakty. Też on-line!

0
11
wszechnica-zywieniowa-wydzial-zywienia-sggw-nauka-zywienie-czlowieka
wszechnica-zywieniowa-wydzial-zywienia-sggw-nauka-zywienie-czlowieka

Sharing is caring!

Wszechnica Żywieniowa w SGGW Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji zaprasza na prelekcje w semestrze letnim w roku akademickim 2017/2018:

  • 18 kwietnia Żywność i żywienie a zdrowie Dlaczego w masmediach jest tak dużo błędnych informacji? • prof. dr hab. Wojciech Roszkowski (Katedra Żywienia Człowieka, SGGW) Video z prelekcji: www.youtube.com/Wszechnica Żywieniowa SGGWwatch?v=AkkB8QW6Gs0
  • 16 maja * Choroby zapalne stawów – leczenie i żywienie • dr n. med. Alina Lisawa (NZOZ, SGGW) • dr inż. Danuta Gajewska (Katedra Dietetyki, SGGW)
  • 20 czerwca ”Super food” – ciekawostki a fakty • dr inż. Katarzyna Świąder (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW) • dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW) Sok pomarańczowy – zwykły sok, niezwykłe właściwości • dr hab. lek med. Dariusz Włodarek (Katedra Dietetyki, SGGW)

Spotkania odbywają się: − w trzecie środy miesiąca, o godz. 17.15, * w maju o godz. 17.45 − w SGGW w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 159c − na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II − Dojazd: autobusy 148, 166, 185, 193, 401, 503

WSTĘP WOLNY!

Prelekcje transmitowane są on line – szczegóły na stronie internetowej: www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl

BRAK KOMENTARZY

Dodaj komentarz